Μητέρα και παιδιά έχτισαν το σπίτι τους με οδηγίες από το Youtube

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες από βίντεο που παρακολούθησε στο You Tube μία μητέρα τεσσάρων παιδιών από το Αρκάνσας των ΗΠΑ έγινε γνωστή, γιατί κατάφερε να χτίσει μόνη της το σπίτι, που δεν μπορούσε να αγοράσει, έκτασης 320 τ.μ. Πολύτιμοι βοηθοί της τα παιδιά της, ηλικίας 17, 15, 11 και 2 χρονών.

Πρόκειται για την Κάρα Μπρούκινγκς, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η οποία αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να δώσει ένα μεγάλο μάθημα στα παιδιά της. «Χρειάζονταν κάτι. Ντρεπόμουν και ανησυχούσα ότι δεν θα είχαν αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Θα ήταν αδύναμα», λέει η ίδια.

Αρχικά το πρόβλημα που έπρεπε να ξεπεράσουν ήταν ότι δεν είχαν καθόλου γνώσεις για το πως χτίζεται ένα σπίτι! Αυτό όμως δεν τους σταμάτησε, σύμφωνα με το Boredpanda.

Η Κάρα πήρε ένα δάνειο – 150.000 δολάρια – για να αγοράσει τα υλικά και ακολούθησε για να χτίσει το σπίτι βίντεο με οδηγίες από το You Tube! Τελευταίο συστατικό ήταν η ομαδική δουλειά.

Η ίδια και τα παιδιά της έμαθαν πως να ρίξουν δοκάρια και μπετά, πως να βάζουν τούβλα και κυρίως πως να δουλεύουν όλοι μαζί.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here