Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι αστυνομικοί για τους τραυματισμούς τους στα Προσφυγικά

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι τέσσερις αστυνομικοί των ΜΑΤ οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Προσφυγικά τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Συνδικαλιστές συνάδελφοι τους  αναφέρουν πως στους τραυματισμούς τους οδήγησε συνέβαλε και  η ασάφεια στις εντολές από το κέντρο επιχειρήσεων

Οι 4 αστυνομικοί υπέστησαν κάταγμα στο πόδι, στο χέρι και στην κλείδα ενώ ένας υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

«Το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα την απόλυτη στήριξη των συναδέλφων που τραυματίζονται σε επεισόδια εν ώρα υπηρεσίας και θα παρέχει κάθε μορφή νομικής κάλυψης σε αυτούς.

Έτσι, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με το νομικό τμήμα της συνόδεψε τους τέσσερις (4) συναδέλφους που τραυματίστηκαν στα επεισόδια της Δευτέρας 31/10/2016 στα «Προσφυγικά» της Λ.Αλεξάνδρας πλησίον του Αρείου Πάγου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και κατατέθηκε από αυτούς μηνυτήρια αναφορά.

Καλούμε πλέον όλους τους συναδέλφους μας που εμπλέκονται κατά καιρούς σε τέτοιου είδους επεισόδια να απευθύνονται άμεσα στην Ένωσή μας για να αποκτούν την αναγκαία κάλυψη που πρέπει να τους παρέχεται.

Πλέον τη θέση των λόγων θα πάρουν οι νομικές ενέργειες έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις, οι οποίες στέλνουν συνεχώς τους συναδέλφους μας στα νοσοκομεία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here