Με σταυρωμένα τα χέρια και 350 ευρώ βρέθηκε νεκρή η 35χρονη μητέρα 4 παιδιών

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για την δολοφονία της άτυχης 35χρονης στους Γαργαλιάνους, ενώ η Ασφάλεια εξετάζει και το όπλο του 55χρονου συζύγου της (που ειναι πυροσβέστης πενταετούς)

56

Αυτά που ειναι γνωστά, είναι τα εξής:

*Η γυναικα βρέθηκε νεκρή με το κεφάλι πεσμένο στο τιμόνι και  με σταυρωμένα τα χέρια

*Στην τσέπη της είχε 350 ευρώ (γεγονος που μάλλον αποκλείει ως κινητρο τη ληστεία)

*Βλήθηκε εξ επαφής ή από πολύ κοντά μάλλον με όπλο μικρού διαμετρήματος

*Τα παράθυρα οδηγού και συνοδηγού παρά το κρύο, βρέθηκαν ανοιχτά

*Ο φόνος έγινε αργά τη νύχτα

Ο σύζυγός της  άτυχης γυναίκας φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι η 35χρονη  έφυγε από το σπίτι από το προηγούμενο απόγευμα και μάλιστα πήρε μαζί της και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να το δώσει σε κάποιον που της  είχε ζητήσει δανεικά, χωρίς όμως ο 55χρονος να γνωρίζει, όπως είπε, σε ποιον.

Η γυναίκα του δε γύρισε το βράδυ και εκείνος το πρωί, αφού έστειλε τα παιδιά στο σχολείο (το μεγαλύτερο πάει στη Β΄ Δημοτικού και το μικρότερο είναι 11 μηνών), πήρε τους εργάτες να πάει για ελιές. Στο ερώτημα γιατί  δεν τη δφήλωσε αγνοουμένη, απαντησε ότι το θύμα έβγαινε συχνά έξω χωρίς να δινει εξηγήσεις.

Καθώς κινούνταν εν πάσει περιπτώσει το άλλο πρωί  με το όχημά του στον επαρχιακό δρόμο προς Λεύκη μαζί με εργάτες για τις ελιές, καθώς περνούσε  από τη συμβολή με παράδρομο, εργάτρια που επέβαινε στο όχημά του, πρόσεξε παρκαρισμένο στον παράδρομο  το ΙΧ  της συζύγου του. Αυτός σταμάτησε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκινητο,  όπου και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο ίδιος ενημέρωσε το Α.Τ. Γαργαλιάνων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γαργαλιάνων καθώς και του Τμήματος Φιλιατρών. Ειδοποιήθηκαν δε και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας η οποία ανέλαβε τις έρευνες

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here