Μειμαράκης από τη Ρηγίλλης: Είμαστε το παλιό και το νέο μαζί.

ΦΩΤΟ: INTIME (Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Μήνυμα ενότητας ενόψει των εκλογών έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ομιλία του στα ιστορικά γραφεία του κόμματος, στην οδό Ρηγίλλης

«Το παλιό με το νέο θέλουμε να πηγαίνει μαζί. Ενώνουμε γενιές. Δεν θέλουμε να διχάζονται οι γενιές. Εμείς είμαστε και το νέο και το παλιό μαζί και μπορούμε να εγγυηθούμε το μέλλον της χώρας προς τα εμπρός» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Η ΝΔ είναι ένα αταλάντευτο προοδευτικό κόμμα» τόνισε. «Εμείς δεν θέλουμε σημαίες ευκαιρίας, έχουμε την ελληνική σημαία που κρατάμε ψηλά» τόνισε.

«Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική προσπάθεια και σκληρή δουλειά από όλους. Χρειάζεται συνεργασίες, συνεννοήσεις, δεν είναι δυνατόν να έχουμε καθε έξι μήνες εκλογές» υπογράμμισε. «Ζητάμε εντολή για την επόμενη τετραετία» τόνισε.

«Να μην πάει κανείς σε τιμωρητική ψήφο. Οδήγησε μέσα σε 7 μήνες σε κόστος 90 δισ.» τόνισε.

«Ελάτε μαζί μας, να συναντηούμε στο σταυροδρόμι που οδηγεί στην ανάπτυξη» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας ότι θα πρέπει να διώξουμε την εθνική μελαγχολία.

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν η «Ελλάδα μπροστά», ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων είναι οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Ο κόσμος, που έδωσε το παρών έφτανε μέχρι τη Βασιλίσσης Σοφίας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here