Μαρινάκης συνομιλεί με Ψυχάρη και μετόχους για Μega και ΔΟΛ;

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΛΙΑΚΟΣ)

Οι πληροφορίες και οι εξελίξεις στο χώρο των media είναι ραγδαίες τις τελευταίες ημέρες, Οι επερχόμενοι νέοι καναλάρχες συνομιλούν με υπάρχοντα κανάλια και εκδοτικούς οργανισμούς σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την ισχύ τους και να μπούν στην τηλεοπτική αγορά από καλή και όχι μηδενική θέση σε σχέση με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό.

Ετσι, όπως λένε πληροφορίες, ο Β. Μαρινάκης, ένας εκ των νικητών του διαγωνισμού και κατόχων τηλεοπτικής αδείας, έχει ξεκινήσει διακριτικά συζητήσεις με τους μετόχους του τηλεοπτικού σταθμού Mega, που αποκλείσθηκε από τον διαγωνισμό  και έχει τα γνωστά τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Οι συνεργάτες του κ. Μαρινάκη, βλέπουν θετικά το γεγονός ότι το Mega  παρά τα προβλήματα που έχι, διατηρεί μιά καλή θέση στην τηλεοπτική αγορά από τις τηλεοπτικές σειρές που για πολλοστή φορά προβάλει. Και φυσικά προτιμούν να αποκτήσουν ένα κανάλι έτοιμο να λειτουργήσει και το οποίο διατηρεί το μερίδιο της τηλεθέασης ψηλά.

Βέβαια υπάρχουν και τα χρέη του καναλιού στις τράπεζες αλλά μιά και θεωρούνται πλέον χαμένη υπόθεση  είναι πιθανό να μπουν υπό διαπραγμάτευση και κούρεμα. Εξ άλλου το κανάλι έχει στα υπέρ του και την ακριβή ταινιοθήκη του.

Οι πληοφορίες που γράφονται σε διάφορα σάιτ, είναι ότι Β. Μαρινάκης, έχει συζητήσει με άλλους δύο μετόχους και είναι κοντά σε συμφωνία για την αγορά του Μega,.

Άλλες πληροφορίες λένε επίσης ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, βρίσκεται κοντά στην εξαγορά και εκδοτικού οργανισμού. Χθες πάντως κυκλοφόρησε η είδηση ότι είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση δύο ωρών με τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη.

Προχθές, άλλες πληροφορίες, έφεραν τον κ. Ιωάννη-Βλαδίμηρο Καλογρίτσα να συνομιλεί με τον κ. Κοντομηνά του Αlpha για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία, μιάς και ο κ. Καλογρίτσας διαθέτει τηλεοπτική άδεια, εν αντιθέσει με τον Αlpha.

Τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πάταξη της διαπλοκής, μόνο η κυβέρνηση το ξέρει…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here