Μαξίμου σε ΠΑΣΟΚ: Δεν είναι δώρο η πτήση της Aegean στη Πάρο

Η πτήση της Aegean στη Πάρο με την οποία θα ταξιδέψει ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική αντιπροσωπία χωρίς κόστος, δεν είναι δώρο της εταιρείας. Ηταν μια εξ αρχής ειδική πτήση με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου. Αυτό απαντούν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στο ΠΑΣΟΚ που έκανε λόγο για παραβίαση διάταξης από την προσφορά της Aegean.

«Το ΠΑΣΟΚ συνηθισμένο σε δώρα και παροχές καλά θα κάνει να μην διαστρεβλώνει Κώδικες που ποτέ δεν σεβάστηκε. τονίζεται στη κυβερνητική απάντηση.

«Η μετάβαση του Πρωθυπουργού και της κυβερνητικής αντιπροσωπίας στην Πάρο γίνεται κατόπιν πρόσκλησης της Aegean η οποία διοργανώνει αυθημερόν ειδική πτήση προς και από την Πάρο στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου< αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Καμία παραβίαση διάταξης δεν προκύπτει, λόγω της  μεταφοράς της κυβερνητικής αποστολής με την πτήση της Aegean, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για μια προγραμματισμένη εμπορική πτήση της εταιρείας, της οποίας τα εισιτήρια δωρίζονται σε βουλευτές ή μέλη της Κυβέρνησης, αλλά είναι μια εξαρχής ειδική πτήση ως μέρος της εκδήλωσης των εγκαινίων, που δεν συνιστά ούτε παροχή ούτε δώρο> συνεχίζουν.

Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι για τη «άγονη γραμμή Αθήνα-Πάρος» οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δαπανούσαν 4,5 εκατ.  ευρώ το χρόνο σε επιδοτήσεις. Η νέα γραμμή Αθήνα-Πάρος δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο», καταλήγουν οι ίδιοι κυβερνητικοί κύκλοι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here