Μαξίμου προς Μητσοτάκη-διαπλοκή: Τον τόπο κυβερνούν οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις-Με το νόμο Παππά ο νέος διαγωνισμός από το ΕΣΡ

 

Για σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης, που έχει ενορχηστρωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη διαπλοκή, με όχημα την υπόθεση των αδειών και στόχο την πτώση της κυβέρνησης, που όμως πέφτει στο κενό, κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό τον τόπο δεν τον κυβερνούν τα διαπλεκόμενα και το βαθύ παρακράτος αλλά οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, τονίζει.

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, επισημαίνει ότι δεν κρίθηκε συλλήβδην αντισυνταγματικός ο νόμος 4339/2015 για την αδειοδότηση των καναλιών, αλλά μόνο το άρθρο 2Α, που έδωσε την αρμοδιότητα της αδειοδότησης στον υπουργό Επικρατείας μετά την προσχηματική άρνηση της ΝΔ να συμβάλει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, διευκολύνοντας έτσι τα συμφέροντα της διαπλοκής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο νόμος 4339/2015 παραμένει σε ισχύ και βάσει αυτού θα επαναληφθεί ο διαγωνισμός, τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

 Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

Η Νέα Δημοκρατία έσπευσε να πανηγυρίσει ότι «ο νόμος Παππά κρίθηκε αντισυνταγματικός». Δυστυχώς για αυτούς, η αλήθεια είναι τι, πέραν του άρθρου 2Α, ο νόμος 4339/2015 παραμένει σε ισχύ και βάσει του νόμου αυτού θα επαναληφθεί από το ΕΣΡ η διαδικασία αδειοδότησης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτει το σχέδιο αποσταθεροποίησης, που έχει ενορχηστρωθεί εδώ και καιρό από τον κ. Μητσοτάκη και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που τον στηρίζουν.

Τους απαντάμε: Αυτόν τον τόπο δεν τον κυβερνούν ούτε τα διαπλεκόμενα, ούτε το βαθύ παρακράτος. Τον κυβερνούν οι δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις με την βούληση του ελληνικού λαού.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here