Μαξίμου: Πιο νεοφιλελεύθερες οι απόψεις του από αυτές των δανειστών

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μητσοτάκη που θύμισε σε όλους τους Έλληνες ποιος πραγματικά είναι και τι υποστηρίζει, αναφέρει η κυβέρνηση για την αποψινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. στη ΔΕΘ.

«Θύμισε ότι οι απόψεις του είναι πιο ακραία νεοφιλελεύθερες από αυτές των δανειστών,  με τους οποίους άλλωστε ως κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων της καταστροφής, υπέγραφε λευκά χαρτιά βυθίζοντας την χώρα στην φτώχεια».

Τότε – προσθέτει το Μαξίμου – που είχε δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο δημόσιο και για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές.

Ο υπερασπιστής της επιχειρηματικότητας τύπου  Siemens δεν βρήκε σήμερα ούτε μια λέξη να πει για την προστασία των εργασιακών σχέσεων και τη 2η αξιολόγηση, τονίζει.

 

«Εξήγγειλε  περικοπές ύψους 3.5 δισ στην υγεία, την παιδεία και το κοινωνικό κράτος, υποσχόμενος να συνεχίσει την πολιτική που από το 2010 κατέστρεψε την χώρα και την οικονομία» υπογραμμίζει και καταλήγει:

«Ας πάρει απόφαση ότι με παρουσίες σαν τη σημερινή θα πηγαίνει μετά τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός κι αν στη Νέα Δημοκρατία αποφασίσουν να στέλνουν άλλον.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here