Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας για κομματικό όφελος

Δριμεία επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο εγκαλεί ότι εμφανίσθηκε και μίλησε στην Ευρωαραβική Σύνοδο ως κομματάρχης παλαιάς κοπής ζητώντας εκλογές και υπονομεύοντας τα συμφέροντα της χώρας και την ανάκαμψη της οικονομίας, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το Γραφείο του πρωθυπουργού.

«Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ», αναφέρεται στον τίτλο της κυβερνητικής ανακοίνωσης, στην οποία τονίζεται ότι η μικροκομματική αυτή στάση του τον εκθέτει στον ελληνικό λαό.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου:

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο «Εταίροι για την ανάπτυξη», για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας. Σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Όσο για την ουσία των «ανησυχιών» που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί», καταλήγει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here