Μαξίμου για Μητσοτάκη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη

 

Την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο Αγρίνιο, σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι αν παραδέχθηκε ότι υπήρχε διαπλοκή, δεν μας είπε τι έγιναν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου.  Οπως λέει, με λόγο αποτυχημένου καναλάρχη εκφράζει την αγωνία του, μήπως πετύχει το πρόγραμμα και καταστραφούν το όνειρά του για εξουσία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη εχθές στο Αγρίνιο περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία. Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιός ωφελήθηκε από αυτήν, που πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πως θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων.

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση μετά από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων.
Κατά τα άλλα η ομιλία του ήταν απολύτως προβλέψιμη: Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία.

Όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών να στοχοποιεί δικαστικούς. Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here