Μαξίμου: Ο Κουμουτσάκος μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τα τιμολόγια στους κατηγορούμενους των εκβιασμών

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε ανοικτή πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνηση-αξιωματικής αντιπολίτευσης, και προχωπικά της κυβερνητικής εκπροσώπους Ολγας Γεροβασίλη και του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκου, έχει μετατραπεί το ζήτημα των σχέσεων που φέρεται να έχει η ΝΔ με εμπλεκόμενους στην υπόθεση των εκβιασμών.

Το Γραφείο του πρωθυπουργού, απαντώντας πριν λίγο στην ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου και την απειλή ότι καταθέτει αγωγή κατά της κ. Γεροβασίλη, τον καλεί «μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου

«Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς  κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο»,  αναφέρει το Μαξίμου. Και συνεχίζει:

Τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Αφορμή για την κόντρα ήταν δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, που ανέφερε ότι ο κ. Κουμουτσάκος είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των εκβιασμών Π.Μουσά, ο οποίος φέρεται στις συνομιλίες να του υποδεικνύει και πως θα κάνει τη δουλειά τους ως εκπρόσωπος.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κ.Κουμουτσάκο να δώσει εξηγήσεις.

Ακολούθησε η σκληρή απάντηση Κουμουτσάκου, ο οποίος μίλησε για γκεμπελικού τύπου λάσπη και απείλησε με κατάθεση αγωγής.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here