Μήνυση Alpha κατά Κρέτσου, Επιτροπής αδειών για κακούργημα!

Αγριεύει η κόντρα των καναλαρχών με την κυβέρνηση και περιλαμβάνει πλέον όλα τα νομικά όπλα. Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, που δεν πήρε άδεια, μεταφέρει τώρα την υπόθεση και στο ποινικό πεδίο, καταθέτοντας μήνυση κατά γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριου Κρέτσου καθώς και της επιτροπής ελέγχου των «πόθεν έσχες», για κακουργηματική βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου!

Η μήνυση την οποία για τον Alpha ο καθηγητής Πάνος Λαζαράτος,  περιλαμβάνονται στοιχεία αναφορικά με το «πόθεν έσχες» Καλογρίτσα,  καθώς -σύμφωνα με τον Alpha- έγινε πλημμελής έλεγχος.

Ο κ. Λαζαράτος δήλωσε:

«Οι εισαγγελικές αρχές δεν παρενέβησαν μέχρι σήμερα, όπως γνωρίζετε, στο ζήτημα του εκκρεμούς διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών. Οι εισαγγελικές αρχές έπρεπε να έχουν παρέμβει. Για το λόγο αυτό ο ΑΛΦΑ κατέθεσε μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση σε βάρος των 5 μελών της επιτροπής πόθεν έσχες και κατά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Κρέτσου, που ενέκρινε αυτό το πρακτικό.

» Πρόκειται για μία μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις των καταχραστών του Δημοσίου. Ελπίζουμε ότι η επιτροπή ενστάσεων τις προσεχείς ημέρες θα κάνει το καθήκον της».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here