Μήνυμα Παππά στον Σταύρο Ψυχάρη: Αλλαξαν τα πράγματα

Οι «εκβιαστές του σαλονιού» ας καταλάβουν ότι ζουν στο βούρκο τους και ότι άλλαξαν τα πράγματα, ήταν η απάντηση του Νίκου Παππά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του κατηγορούμενου προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη που χαρακτηρίζει ως «προσωρινή» την κυβέρνηση.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής υπογράμμισε: «Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου. Υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι ζουν στα σαλόνια. Αλλά αυτά τα κατά φαντασίαν σαλόνια είναι ο βούρκος τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς».

Ακόμη ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις με τους εκδότες και δημοσιογράφους. Σημείωσε ότι «η αντιπολίτευση θυμάται την μεταρρύθμιση μόνο όταν κυβερνά και είναι έτοιμη να κόψει μισθούς και συντάξεις», υπενθύμισε ότι η ΝΔ δεν υποστήριξε καμία από τις μεταρρυθμίσεις και υπογράμμισε: «γιατί δεν θέλουμε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια; Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται την διαφήμιση του διαδικτύου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων;».

Και στο ίδιο ύφος ξεκαθάρισε: «τολμάμε και γινόμαστε και τιμητές. Οι εκβιαστές, που τολμούν να εκβιάζουν και μητέρες μόνες με παιδιά, είχαν στο παρελθόν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκβιαστές». Ο υπουργός Επικρατείας δεσμεύθηκε πως όποιος από το διαδίκτυο θέλει πρόσβαση στην κρατική διαφήμιση, θα μπει στο μητρώο για το οποίο συμφωνούν και οι Ενώσεις του διαδικτύου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here