Μέχρι 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για επιπλέον 15.000 θέσεις παιδιών σε παιδικούς σταθμούς

Όσοι γονείς δεν έλαβαν voucher για δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς και σε άλλες δομές παιδικής φροντίδας, λόγω εξάντλησης του προϋπολογισμού του προγράμματος,  καλούνται από την ΕΕΤΑΑ να δηλώσουν εκ νέου την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί.

Η πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο της πρόσφατης εξαγγελίας του πρωθυπουργού για  επιπλέον χρηματοδότηση 15.000 θέσεων φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς σταθμούς και δομές παιδικής φροντίδας για τη φετινή σχολική χρονιά.

Όπως ανακοινώνει η ΕΕΤΑΑ,  οι υποψήφιοι εκτός όμως από την αίτηση  θα πρέπει να αποστείλουν βεβαίωση του φορέα/δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής των παιδιών τους, εφόσον τους χορηγηθεί voucher, που να βεβαιώνουν δηλαδή ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Η αίτηση των υποψηφίων καθώς και η σχετική βεβαίωση του Φορέα/Δομής πρέπει να υποβληθούν, μέχρι στις 25 Σεπτεμβρίου  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: voucher@eetaa.gr.,

Η χορήγηση των voucher θα γίνει σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει η ΕΕΤΑΑ, μέχρι την εξάντληση του  προϋπολογισμού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here