Μένει στο Ολυμπιακό ο Καμπιάσο, λέει ο πατέρας του

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ
Την παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο στον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε ο πατέρας του παίκτη, Κάρλος Καμπιάσο, βάζοντας τέλος στα σενάρια από τα ΜΜΕ της Αργεντινής που παρουσίαζαν τη Ροζάριο Σεντράλ ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του 35χρονου μέσου. Ο Κάρλος λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ovation», τόνισε πως πρώτο μέλημα του γιου του είναι η συνέχεια του στον Ολυμπιακό και όχι το να γυρίσει στην πατρίδα του.
Ακόμη, παραδέχτηκε πως υπάρχουν καλές σχέσεις μεταξύ του Εστεμπάν και του προπονητή της Ροζάριο Εντουάρντο Κουντέτ, ωστόσο ανέφερε πως αυτό δεν θα επηρρεάσει την κατάσταση.
«Υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ του Καμπιάσο και του Κουντέτ γιατί γνωρίζονται από την εποχή που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στη Ρίβερ Πλέιτ. Η αλήθεια είναι ότι από τη Ροζάριο Σεντράλ μέχρι και τώρα δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου. Ο γιος μου γυρίζει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί ξανά με τον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2016. Όμως στο ποδόσφαιρο κάτι που φαντάζει αδύνατο σήμερα, μπορεί να είναι δυνατόν να συμβεί αύριο.
 
Δεν αποκλείω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Εστέμπαν προστατεύει την καριέρα του συνεχίζοντας να αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά αυτό ενδέχεται ακόμα και να αλλάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Η Ροζάριο Σεντράλ αποτελεί δέλεαρ για κάθε ποδοσφαιριστή και ακόμη περισσότερο αν συμμετέχει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Παρόλα αυτά, ο γιος μου πήγε στην Ελλάδα με τη σκέψη να παίξει εκεί. Οπότε είναι δύσκολο να τον ξαναδούμε εδώ».
Μάλιστα, στη συνέχεια του ρεπορτάζ και σαν επιβεβαίωση στα λόγια του Κάρλος, αναφέρεται ότι άνθρωπος από τον πολύ στενό κύκλο του παίκτη είπε, λακωνικά, πως «Ο Εστεμπάν επιθυμεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν στην Ευρώπη».
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here