Μάχη για κεραία κινητής στο Βόλο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χτες στο Βόλο όταν πολλοί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αντιδρώντας στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας  σε ταράτσα κτιρίου.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου φυσικά εισπράττει από την κινητή τηλεφωνία ενοίκιο για την κεραία στην ταράτσα του και έχει άδεια από την αστυνομία μετά την ευρωπαϊκή νομοθεσία που ουσιαστικά απελευθέρωσε πλήρως τις τοποθετήσεις κεραιών.

Εντούτοις οι κάτοικοι αντέδρασαν και έσπασαν τζαμαρίες, ενώ ένας ηλικιωμένος άνδρας παρασύρθηκε ελαφρά από το ΙΧ που οδηγουσε συγγενής του ιδιοκτήτη του κτιρίου, με αποτέλεσμα να εξαφθούν ακόμα περισσότερο τα πνεύματα.

Σημειώθηκαν και χειροδικίες.

Η κεραία τοποθετήθηκε στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στον Βόλο και οι κάτοικοι αντέδρασαν γιατί θεωρούν ότι ναι μεν ο ιδιοκτήτης έχει το νόμιμο δικαίωμα να τοποθετεί κεραία αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για την υγεία των περιοίκων.

Τη Δευτέρα θα προσφύγουν στον εισαγγελέα του Βόλου και αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρώσει πολλές υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας, παρότι με τη νομοθεσία πλέον η κεραία τοποθετείται νόμιμα και απλώς ελέγχεται αν εκπεμπει εντός των επιτρεπτών ορίων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here