Μάρτυρας στην υπόθεση Μπεν δηλώνει: Ξέρω όλη την αλήθεια για το παιδί

 

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής»,  μάρτυρας-κλειδί, αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή του και να αποκαλύψει στους αστυνομικούς ένα μυστικό που φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν στην Κω.

Ενας από την ομάδα των ειδικών βρετανών ερευνητών που ασχολούνται με την υπόθεση έχει πλησιάσει τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Όπως έχει αποκαλυψει ο άνθρωπος αυτός, δεν ήταν παρών στο τραγικό περιστατικό, αλλά ενημερώθηκε για τα γεγονότα της μοιραίας εκείνης ημέρας από τον ίδιο τον δράστη.

Ο λόγος που τον οδήγησε στους αστυνομικούς, ήταν το γεγονός ότι ο φερόμενος ως δράστης απεβίωσε πριν από έναν χρόνο. Θέλει πλέον όπως είπε ο ίδιος ο μάρτυρας, να βοηθήσει τη μητέρα του Μπεν να μάθει την αλήθεια.

 

Ο άνθρωπος αυτός που μίλησε στον Βρετανό ερευνητή,  ήταν καλός φίλος του Κωνσταντίνου Μπάρκα, του ανθρώπου που φέρεται να σκότωσε άθελά του τον Μπεν Νίνταμ, ενώ πραγματοποιούσε χωματουργικές εργασίες σε χωράφι, κοντά στο σημείο που έπαιζε το παιδί, το καλοκαίρι του 1991.

Όπως εξήγησε, δεν ήταν παρών στο τραγικό περιστατικό, αλλά ενημερώθηκε για τα γεγονότα της μοιραίας εκείνης ημέρας από τον ίδιο τον δράστη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here