Λεία τουλάχιστον 60.000 ευρώ για τους ληστές της Πειραιώς στους Αμπελόκηπους, που άνοιξαν και 21 θυρίδες

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σε 60.000 ευρώ ανέρχεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ποσό που άρπαξαν οι τρεις ένοπλοι από υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στους Αμπελοκήπους, την Τρίτη την ώρα που παραμένει άγνωστο το τι αφαίρεσαν από τις θυρίδες.

Οι αστυνομικοί ήδη μελετούν βίντεο της τράπεζας, το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις των ληστών.

Οι δύο από τους τέσσερις δράστες μπήκαν πρώτοι στην τράπεζα, στις 14.15, λίγο πριν κλείσει, κρατώντας σάκους, από τους οποίους έβγαλαν όπλα ακινητοποιώντας τους 8 υπάλληλους και τους 5 πελάτες. Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού.

Αμέσως μετά μπήκαν οι άλλοι δύο ένοπλοι. Και οι τέσσερις φορούσαν μάσκες σιλικόνης με ψεύτικα πρόσωπα.

Οι ληστές οδήγησαν όλους σε συγκεκριμένο χώρο, πλην της διευθύντριας, την οποία οι δύο από αυτούς ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, περιμένοντας υπομονετικά να περάσει ο χρόνος καθυστέρησης.

Στην συνέχεια την υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο υπόγειο, όπου βρίσκονται οι θυρίδες και με τρυπάνια κατάφεραν να ανοίξουν 21 από αυτές.

Οι ληστές έφυγαν από την τράπεζα λίγο πριν τις 16.00 και τότε μόνο οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πριν φύγουν οι δράστες από την τράπεζα έριξαν σε όλους τους χώρους που κινήθηκαν απολυμαντικό υγρό, προφανώς για να εξαφανίσουν γενετικό υλικό και άλλα ίχνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί με τι μέσον διέφυγαν, γι’ αυτό οι αξιωματικοί της ασφάλειας συγκεντρώνουν τα βίντεο από όλες τις κάμερες της περιοχής.

Παράλληλα στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και βίντεο της τράπεζας από τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here