Λαφαζάνης: Δικαίωμα της Ζωής να κάνει κόμμα, ελπίζουμε σε συνεργασία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΧΡ. ΜΠΟΝΗΣ)

Ανοικτός σε συνεργασία με το νέο κόμμα που εξαγγέλλει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πλεύση Ελευθερίας, εμφανίσθηκε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης, ο οποίος φιλοδοξεί όπως είπα να δημιουργήσει το νέο «ΕΑΜ κατα του μνημονίου».

«Η επιλογή να κάνει κόμμα, είναι της κ. Κωσταντοπούλου και είναι δικαίωμά της», δήλωσε στον focus fm ο κ. Λαφαζάνης, διευκρινίζοντας πως η κ. Κωνσταντοπούλου συνεργάστηκε με την ΛΑΕ δεν εντάχθηκε όμως ποτέ.

Από ‘κει και πέρα, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, «εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο ΕΑΜ, να φτιάξουμε ένα μεγάλο μέτωπο αποτελούμενο από αντιμνημονιακές δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τη χώρα από τη μνημονιακή κατοχή, από τη γερμανική μπότα. Δεν θα αφορά το σοσιαλισμό, το σύγχρονο ΕΑΜ το χρειάζεται ο τόπος για να επιβιώσει να ξεφύγουμε από τη λιτότητα, τη φορολεηλασία, τα ακραία μνημόνια αλλά και το προσφυγικό».

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ανοιχτοί προς το ΚΚΕ αλλά και άλλες πατριωτικές δυνάμεις δυστυχώς δεν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου αλλού γιατί όλα τα άλλα κόμματα είναι μνημονιακά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Ζωή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε. Θα θέλαμε και εκλογική συνεργασία, προκειμένου να καταφέρουμε να παίξουμε ρόλο στην πολιτική ζωή», υποράμμισε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here