Λαφαζάνης: Αντιμνημονιακή προοδευτική ανατροπή αλλιώς τέλμα και αδιέξοδα

«Η Ελλάδα και ο λαός μας δεν έχει να περιμένει τίποτα, παρά μόνο τη συσσώρευση νέων ερειπίων, από αρχηγούς κομμάτων που είναι βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στην υποτέλεια, συμπεριφέρονται υπηρετικά απέναντι στη Γερμανόδουλη Ευρώπη και δίνουν όρκους πίστης και αφοσίωσης στο τρίτο μνημόνιο και τα μέχρι τώρα μνημονιακά τετελεσμένα”, αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης σε ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας.

«Η σύσκεψη των αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιβεβαίωσε ότι οι διαφορές μεταξύ των συμμετεχόντων δεν αφορούν το ίδιο το μνημόνιο αλλά το ποιοι θα φορτώσουν και σε ποιους το πολιτικό κόστος της εφαρμογής του, η οποία οδηγεί στον σφαγιασμό των συντάξεων και την περαιτέρω φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων, μαζί με την πλήρη εξαθλίωση των οικονομικά πιο αδύνατων”, συνεχίζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Και καταλήγει: «Αυτήν την ώρα είτε μια βαθιά αντιμνημονιακή προοδευτική ανατροπή θα δώσει ανάσα και ελπίδα στη χώρα είτε η Ελλάδα θα συνεχίσει να βουλιάζει στο τέλμα και στα αδιέξοδα κάτω από την αποικιοκρατική μπότα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ”.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here