ΛΑΕ: Παρωδία το συμβούλιο των αρχηγών, μεγάλο hot spot η Ελλάδα

 

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI(ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ)

«Φιάσκο» και «παρωδία» χαρακτηρίζει το Συμβούλιο Αρχηγών η ΛΑΕ, αποκαλεί τους πολιτικούς αρχηγούς «ευρώπληκτα μνημονιακά συνεταιράκια» και τους καταγγέλλει ότι αντί να ζητήσουν να ανοίξουν παντού τα σύνορα, μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών και σε μεγάλο hot spot για πρόσφυγες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΛΑΕ:

«Το Συμβούλιο Αρχηγών, όπως ήταν αναμενόμενο, εξελίχθηκε σε φιάσκο και παρωδία αλλά και σε θέατρο σκιών με τη συνδρομή όλων των συμμετεχόντων του.

Οι ευρώπληκτοι αρχηγοί του συνεταιρισμού νεομνημονιακών και παλαιομνημονιακών κομμάτων, όσες ώρες και αν συνεδρίαζαν, δεν θα μπορούσαν να δώσουν και να διεκδικήσουν θετικές απαντήσεις, από τη σκοπιά του εθνικού συμφέροντος και της διαφύλαξης του διεθνούς Δικαίου, στο προσφυγικό δράμα.

Η Ελλάδα χρειάζεται να αποκτήσει επιτέλους την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία της και να σταματήσει να έχει υποτελείς, αγόμενες και φερόμενες ηγεσίες.

Η χώρα μας θα έπρεπε να διεκδικήσει να πέσουν όλοι ανεξαιρέτως οι φράκτες και να ανοίξουν παντού τα σύνορα της Ευρώπης για τους πρόσφυγες και όχι να μετατρέπεται, για χάρη της Μέρκελ και των ξενοφοβικών ευρωπαϊκών δυνάμεων, σε μεγάλο hotspot για πρόσφυγες.

Σε αντίθετη περίπτωση η χώρα μας θα έπρεπε να υπογραμμίσει ότι θα θέτει εφεξής βέτο σε όλες τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέχρι να σταματήσει η Ελλάδα να γίνεται στρατόπεδο ψυχών, ασπίδα και πειραματόζωο στο όνομα των ρατσιστικών συνδρόμων ισχυρών ευρωπαϊκών κύκλων.»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here