Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να διεκδικήσει το δίκιο του με οργανωμένη αντεπίθεση

«Όποια και αν θα είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, πάλι ο λαός μας θα πληρώσει τα σπασμένα. Ο λογαριασμός που θα του έρθει, είτε με τη νέα συμφωνία των 47 συν 8 σελίδων του κ. Τσίπρα και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είτε οποιαδήποτε άλλη πιθανή εκδοχή για χρεοκοπία, πάλι ο λαός μας θα είναι το μόνιμο υποζύγιο.

>Γι’ αυτό τώρα απαιτείται μία οργανωμένη λαϊκή αντεπίθεση. Ο λαός να βγει στους δρόμους, να διεκδικήσει το δίκιο του, να μην υποστηρίξει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, οποιαδήποτε νέα συμφωνία που θα τον φέρει σε ακόμα χειρότερη κατάσταση απ’ αυτή που βρέθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό συμπαράταξη με το ΚΚΕ, ενίσχυση του ταξικού εργατικού λαϊκού κινήματος».

Aυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων  ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας από την Αρτα και το μνημείο του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα, όπου έγινε η τελετή για τα 70 χρόνια από τον θάνατο του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ

Στην ομιλία του, ο κ. Κουτσούμπας, είπε ακόμη: Ο λαός βρίσκεται σε μία κατάσταση εκβιαστικών διλημμάτων. Καθημερινά κυβέρνηση και τρόικα, οι τρεις θεσμοί που τους λένε τώρα, συνέχεια τον βομβαρδίζουν και είναι τρομοκρατημένος φοβισμένος. Όμως αυτός ο λαός, όπως απόδειξε και στο διάβα των δεκαετιών και επειδή σήμερα τιμάμε τη μνήμη του Άρη Βελουχιώτη, έχει δείξει ότι μπορεί να σηκωθεί, όπως λέει ο ποιητής. Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις εκεί που πάει να σκύψει. Να τη πετιέται από ξαρχής…, αυτό είναι το μήνυμα τώρα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here