Ζουράρις αδειάζει Καμμένο: Nα μην παραιτηθεί, ούτε να ζητήσει συγγνώμη ο Μουζάλας

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

«Ο Γ. Μουζάλας δεν χρειάζεται να παραιτηθεί αλλά ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη για μια γκάφα, για ένα γλωσσικό ολίσθημα, για μια ανοησία». Την άποψη αυτή εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, αδειάζοντας με πανηγυρικό τρόπο τον πρόεδρο του κόμματος του Πάνο Καμμένο, που ζητά επιμόνως την παραίτηση του κ. Μουζάλα, απειλώντας με αποχώρηση από τη κυβέρνηση.

Μιλώντας στο radio1d.gr, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να εμμένουμε σε τέτοια θέματα, «περί όνου σκιάς», όπως χαρακτηριστικά είπε, και απέδωσε την «γκάφα» του κ. Μουζάλα στην κόπωση αλλά και στις συνεχείς επαφές του υπουργού με την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους παράγοντες των Βρυξελλών, οι οποίοι συστηματικά, όπως ανέφερε, αποκαλούν «Μακεδονία» τα Σκόπια.

Το θέμα δεν είναι ο κ. Μουζάλας, υποστήριξε ο κ. Ζουράρις, αλλά «η ελεεινή συμπεριφορά του ελληνικού κράτους επί 25 χρόνια, που δεν κατήγγειλε ποτέ την Ενδιάμεση Συμφωνία και δεν υποχρέωσε τους Ευρωπαίους να αποκαλούν τα Σκόπια με το προσωρινό επίσημο όνομα, δηλαδή FYROM».

Τέλος, ο κ. Ζουράρις υπενθύμισε τη θέση του πως όποιος παραχωρεί όνομα, εκχωρεί έδαφος, αλλά αυτό, όπως είπε, δεν ισχύει στην περίπτωση Μουζάλα, καθώς έγινε εκ παραδρομής και μάλιστα το πήρε πίσω.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here