Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την απεργία

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΣΤ. ΜΙΣΙΝΑΣ)

Σκληρή απάντηση στη ΝΔ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την 24ωρη απεργία και το κάλεσμα του κυβερνώντος κόμματος για συμμετοχή σε αυτήν.

Η ΝΔ

«Θα ήταν κωμικό, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση εναντίον της πολιτικής της Κυβέρνησης. Είναι ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Είναι μια ακόμη απόπειρα να εξαπατήσουν τους πολίτες. Πρώτα χρεώνουν, μετά διαδηλώνουν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Ν.Δ. υλοποίησε ως κυβέρνηση τις πιο σκληρές αντεργατικές πολιτικές. Θεώρησε, και συνεχίζει να θεωρεί, τα δικαιώματα των εργαζομένων «εμπόδιο» στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Ο πρόεδρός της, Κ. Μητσοτάκης, δεν ντράπηκε να χαρακτηρίσει «ιδεοληψία την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και συνεχίζει:  

Το πρόβλημα της Ν.Δ είναι ότι η κυβέρνηση παλεύει να ξαναχτίσει αυτά που γκρέμισαν οι ίδιοι, παρέα με το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου.

Αντί, λοιπόν, να ασχολείται με την απεργία ο κ. Μητσοτάκης, ας ασχοληθεί καλύτερα με τους πλαστογράφους και καλπονοθευτές που έχει στο κόμμα του, τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ν.Δ. όπως ο κ. Σπανάκης. Αυτή είναι η αντίληψή του, εξάλλου, για το εργατικό κίνημα», καταλήγει.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here