Ο Κώστας Καραμανλής με τον γιο του στα εγκαίνια της τοπικής ΝΔ στη Ραφήνα

 

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή , ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Αλέξανδρο, έγιναν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της τοπικής της ΝΔ στη Ραφήνα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ που ονομάζεται επισης  Κώστας Καραμανλής, και ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό που βρισκόταν στην αίθουσα, λέγοντας:

«Σήμερα, εδώ, έχουμε ανάμεσά μας έναν άνθρωπο, έναν ηγέτη, που συνέχισε αυτήν ακριβώς την πολιτική. Τον Κώστα Καραμανλή, τον πρώην πρωθυπουργό μας. Η διακυβέρνησή του χαρακτηρίστηκε από μεγάλη ανάπτυξη, σημαντικές επενδύσεις, μακρόπνοες τομές, όπως η στρατηγική σχέση με την Κίνα, και μια ευρύτερη γεω-στρατηγική αντίληψη με γνώμονα το «εθνικό συμφέρον». Ο Κώστας Καραμανλής ήξερε να λέει τα μεγάλα όχι εκεί που χρειάζονταν, χωρίς αισθήματα μειονεξίας, όπως νιώθουν πολλοί στην Αθήνα έναντι των «συμμάχων» μας.»

 

Απευθυνόμενος δε προσωπικά στον πρώην πρωθυπουργό του είπε:

«Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει στην Ελλάδα, για όσα έχεις προσφέρει στην παράταξη. Αποτελείς εθνικό κεφάλαιο και για τον τόπο και για την παράταξη. Και βέβαια, σε ευχαριστώ και προσωπικά, που είσαι δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πολιτική.»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here