Κωνσταντοπούλου: Αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το Ελληνικό

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Αναφορά «με τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν την ποινική ευθύνη των εμπλεκομένων κυβερνητικών εκπροσώπων, Υπουργών, του Πρωθυπουργού και όλων των βουλευτών» που ψήφισαν τη σύμβαση για το Ελληνικό θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Σήμερα, η κ.Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου και προέβη σε επίσημο διάβημα για το «έγκλημα ξεπουλήματος του Ελληνικού, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου είναι  η αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή».

Εξερχόμενη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Καμμία εξουσία και κανένας αρμόδιος φορέας δεν δικαιούται να παριστάνει τον ανήξερο, τον ανίδεο ή τον ανενημέρωτο. Υπάρχουν ευθύνες σε κάθε δημόσια, πολιτειακή και συνταγματική λειτουργία. Υπάρχει ευθύνη στον καθένα μας να προστατεύσουμε την Δημόσια Περιουσία και Ιδιοκτησία και το Δημόσιο Συμφέρον από τη σύληση η οποία δρομολογείται.

Την ερχόμενη Τρίτη θα καταθέσουμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, στην ίδια την κυρία Εισαγγελέα που μας το ζήτησε, αναφορά με τα στοιχεία εκείνα που τεκμηριώνουν την ποινική ευθύνη των εμπλεκομένων κυβερνητικών εκπροσώπων, Υπουργών, του Πρωθυπουργού και όλων των βουλευτών που απόψε το απόγευμα θα ψηφίσουν «ναι» σε εκείνα στα οποία οφείλουν να ψηφίσουν «όχι».»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here