Κυριάκος ο αναμορφωτής- Η νέα αποστολή του αρχηγού της ΝΔ

Την αναμόρφωση της Ελλάδας όρισε ως αποστολή της νέας Νέας Δημοκρατίας και φυσικά του εαυτού του, ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τις εργασίες του 10ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε μια συμφωνία αλήθειας και χαρακτήρισε καταστροφική και ανίκανη τη κυβέρνηση.

«Τον Ιανουάριο μου αναθέσατε την ευθύνη να ενώσουμε τους Έλληνες και να βγάλουμε τη χώρα από την ασφυξία< τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. Και συνέχισε: «Να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα που την οδήγησε η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Με αυτήν την καταστροφική κυβέρνηση κλείνει ο κύκλος της μεταπολίτευσης. Με τις επιτυχίες και αποτυχίες του. Τώρα για την Ελλάδα είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ένας δημιουργικός κύκλος ανασυγκρότησης. Η νέα μεταπολίτευση με τη Νέα Δημοκρατία μπροστά σε όλα. Να χτίσουμε μία νέα Ελλάδα αυτή τη φορά σε γερά θεμέλια», επεσήμανε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Δεν μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα», σημείωσε.

Η συμφωνία αλήθειας

«Εδώ στην Αθήνα προτείνουμε μία συμφωνία αλήθειας. Όλοι ενωμένοι φέρνουμε οξυγόνο στην Ελλάδας μας που ασφυκτιά και κινδυνεύει. Εδώ στην Αθήνα αλλάζουμε τη Νέα Δημοκρατία. Τη μετατρέπουμε στο σπίτι που μπορεί να στεγάσει τα όνειρα όλων των Ελλήνων. Σας καλωσορίζω στην εκκίνηση της νέας αποστολής της Νέας Δημοκρατίας. Σας εγγυώμαι την εμπιστοσύνη σας δε θα την προδώσω. Από εμένα θα ακούτε μόνο την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι. Τον Ιανουάριο μου δώσατε εντολή για Νέα Δημοκρατία από την αρχή και ακριβώς αυτό κάνουμε», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here