Κυβέρνηση: Ιστορική η απόδοση του Σκοπευτηρίου-Επικοινωνιακή η απουσία του Δημάρχου

Για απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων τις οποίες η ιστορία θα αγνοήσει, κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας την απουσία του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, από την εκδήλωση της Κυριακής για την απόδοση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο δήμο και τους πολίτες. 

Ειδικότερα, από την κυβέρνηση επισημαίνουν «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση.

Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται».

Ο δήμαρχος του ΚΚΕ σε επιστολή του, προηγουμένως, προς τον υπουργό Επικρατείας αναφέρει πως η παραχώρηση είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού και δεν χαρίστηκε από κανέναν. Η παραχώρησή του από την κυβέρνηση «δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια εξιλέωσης της κυβερνητικής πολιτικής», αναφέρει και γνωστοποιεί πως δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. Όπως λέει, ο Δήμος έκανε τη δική του εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here