Κυβέρνηση για ΝΔ-εκλογές ΑΔΕΔΥ: Η συμφωνία της…. λαθροχειρίας!

 

Η είδηση, που η ηγεσία της ΝΔ προσπαθεί να «εξαφανίσει», είναι ότι σύνεδρος της ΔΑΚΕ επιχείρησε να ψηφίσει για  άλλο στέλεχος της ΔΑΚΕ, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο του τελευταίου, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας το πρωτοφανές περιστατικό απόπειρας πλαστοπροσωπείας και διπλοψηφίας στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ.

«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στέλεχος της ΔΑΚΕ, συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου από την αστυνομία. «Πηγές» (!) της ΝΔ, με ανακοίνωση τους, σημειώνουν ότι «τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που φέρονται να εμπλέκονται σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, οι οποίες και έγιναν αμέσως αποδεκτές». Η ΝΔ, λοιπόν, θεωρεί ότι με μια ανακοίνωση («πηγών» της…) «ξεπλένει» την ηγεσία της και την απαλλάσσει από κάθε ευθύνη (και πολιτική, εκτός από ηθική) για τα στελέχη της που επεχείρησαν λαθροχειρία – σε βαθμό αυτοφώρου! Οι «πηγές» ξεχνούν να μας πουν ότι δεν είναι το οποιοδήποτε, τυχαίο, στέλεχος, αλλά ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ που διορίστηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 2016!, συνεχίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

Ο άνθρωπος, δηλαδή, που διόρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, εμπλέκεται σε λαθροχειρία! Με το διαβατήριο του [το πιο πιθανό είναι να του… έπεσε και εν αγνοία του να το χρησιμοποίησαν!) προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα ψηφοφορίας!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι πρακτικές των ανθρώπων του στενού κύκλου του κ. Μητσοτάκη και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ. Έτσι πιστεύει ο Κυρ. Μητσοτάκης θα αλλάξει τους συσχετισμούς στα συνδικάτα! Αυτά είναι τα δείγματα γραφής των «άριστων» και των «άξιων» που περιβάλλουν τον Πρόεδρο της ΝΔ και θέλουν να ξανακυβερνήσουν τον τόπο!

Οι «πηγές» της ΝΔ έκαναν αποδεκτές τις παραιτήσεις τους, -η ηγεσία της ΝΔ γιατί δεν παίρνει επίσημα θέση; Μήπως γιατί μόλις ξεχαστεί το γεγονός τα συγκεκριμένα στελέχη θα επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία του κόμματος; Οι άνθρωποι του Κυρ. Μητσοτάκη δεν χάνονται! Άλλωστε η «συμφωνία της αλήθειας» είναι αποτέλεσμα πολλών ψεμάτων. Και περιλαμβάνει ψέματα, λαθροχειρίες, αυτόφωρες διαδικασίες. Έτσι ονειρεύεται να κυβερνήσει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Με νοθεία…

ΥΓ. Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, απέστειλε θερμά συγχαρητήρια στα στελέχη της ΔΑΚΕ. Και υποστηρίζει ότι με τη ΔΑΚΕ «θα δώσουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας».  Μάλλον με την… αυτόφωρη διαδικασία, κ. Αυγενάκη!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here