Κουτσούμπας: Ομοούσια και ενιαία η κατεύθυνση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Επίθεση σε κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ  Δημήτρης Κουτσούμπας από το βήμα της Βουλής υπογραμμίζοντας ότι έχει καταντήσει θλιβερή μονοτονία η διαμάχη για τη διαφθορά και τη διαπολοκή.

«Παρακολουθούμε το ίδιο έργο. Τόσο χιλιοπαιγμένο. Μόνο με καχυποψία αντιμετωπίζει αυτό το έργο ο λαός» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

Σημείωσε ότι τα ίδια συνέβαιναν και όταν κυριαρχούσε στο πολιτικό σκηνικό η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια «περάσαμε στην εποχή της συγκυβέρνησης».

«Πάνω σε τι να αντιπαρατεθείτε, στο μνημόνιο;» διερωτήθηκε για να προσθέσει ότι «από κοινού το ψηφίσατε και το στηρίξατε».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προτίθεται να εφαρμόσει μέτρα που δεν πρόλαβε η Ν.Δ. αν και θα ήθελε και πρόσθεσε ότι με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν και τους αγώνες. «Ματ και χημικά και οι δύο. Παρότι η Ν.Δ στήριζε την καταστολή, ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει και μετά στεναχωριέται».

«Ομοούσια, ενιαία και αδιαίρετη η κατεύθυνσή σας» είπε σχολιάζοντας την πολιτική των δύο κομμάτων και εξήγησε ότι γι’ αυτόν τον λόγο καταφεύγουν σε ζητήματα ηθικής.

«Διαιρείτε τον λαό πάνω σε ψεύτικες διαχωριστικές» σημείωσε.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here