Κουτσούμπας: Να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη

 

ΦΩΤΟ: INTIME ( Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

« Να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη» . Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας απευθύνει  αγωνιστικό κάλεσμα ενόψει των  κινητοποιήσεων της Πέμπτης.
«Είναι πάρα πολύ σημαντικό την Πέμπτη στην απεργία να «νεκρώσουν τα πάντα» να γεμίσουν οι δρόμοι της Αθήνας και των άλλων πόλεων με διαδηλωτές-απεργούς, να δυναμώσουν και τα μπλόκα των αγροτών, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα είναι αυτοί που έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους» τόνισε ο γ.γ. του ΚΚΕ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

Ερωτηθείς αν θα αντέξει η κυβέρνηση στην πίεση που υφίσταται εξαιτίας των κοινωνικών αντιδράσεων, είπε ότι «εκείνα που πρέπει να αντέξουν είναι τα λαϊκά μπλόκα με προοπτική, μιας και είναι στην αιχμή τώρα το Ασφαλιστικό, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα, να μην έλθει καν στην Βουλή». Σε ό,τι αφορά τα περί «ακραίων στοιχείων» στα αγροτικά μπλόκα, είπε ότι το ΚΚΕ δεν συμμερίζεται την προπαγάνδα της κυβέρνησης. Πρόσθεσε ότι σε κάποια μπλόκα «έχουν παρεισφρύσει και ναζί, σε άλλα υπάρχουν και αναρχοαυτόνομοι», επισημαίνοντας, στην συνέχεια ότι «δεν είναι αυτό το κυρίαρχο στοιχείο».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here