Κουτσούμπας: Αλλαγές εκ βάθρων στο ασφαλιστικό

 

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

«Αλλαγές εκ βάθρων πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό, όχι όμως στην κατεύθυνση που προτείνει η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης», τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΧΑΙΑ CHANNEL», ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει αξιοποιώντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις του, και συσπειρωμένος στη συμμαχία του μπορεί να έχει αποτελέσματα’, πρόσθεσε και συνέχισε: Διότι το επιχείρημα της βιωσιμότητας ήταν το μόνιμο επιχείρημα όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, από το 1992 που ξεκίνησε, υποτίθεται, η μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό, στο ασφαλιστικό για να λυθούν προβλήματα και για να το κάνουν βιώσιμο και αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι το ότι έχουμε φτάσει σήμερα εδώ, με όλους τους αντεργατικούς αντιασφαλιστικούς νόμους. Και βεβαίως με τις πολιτικές των κυβερνήσεων, τις οποίες πολύ καλά και με χειρότερο τρόπο σήμερα, συνεχίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φέρνοντας αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή» είπε, ερωτηθείς σχετικά.

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι η άρχουσα τάξη της χώρας και το σύστημα που εκμεταλλεύεται τον ελληνικό λαό και γεννά, συνεχώς, κρίσεις, πολέμους και δυστυχία «έχει βρει στο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αυτούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, με το λιγότερο πολιτικό κόστος και γι′ αυτό τον έχουν επιλέξει».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here