Κουρουμπλής: Όποιος ζητάει εκλογές δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα

 

«Αυτή τη στιγμή, όποιος ζητάει εκλογές, δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Η χώρα για να αντιμετωπίσει αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το κριτήριο για να κάνει κάποια βήματα μπροστά είναι η πολιτική σταθερότητα. Θεωρώ άτοπο να υπάρχει τέτοιο ζήτημα από οπουδήποτε και να προέρχεται. Και η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια πρόθεση. Δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή» είπε μιλώντας στον Real Fm.

Όσον αφορά τις γερμανικές αποζημιώσεις, ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που κάθε φορά που αναδεικνύεται γεννά προβληματισμούς και ερωτηματικά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι παραμένει ανοιχτό».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό δήλωσε ότι «η απόφαση είναι να πάμε σε έναν καταμερισμό του βάρους σε όλους τους δήμους, επιμερίζοντας έτσι το πρόβλημα» και σημείωσε ότι «δεν συμφωνώ να εξαιρεθεί η Κρήτη, το είπα ευθέως. Η Κρήτη και κάθε μέρος της Ελλάδας έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια».

«Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, η Ελλάδα το πλήρωσε επειδή βρέθηκε σε μία γεωστρατηγική σχέση. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here