Κόντρα Μουλόπουλου-ΝΔ για τον ΔΟΛ

 

Αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Βασίλη Μουλόπουλου και της ΝΔ σχετικά με τα σενάρια για την τύχη του ΔΟΛ. Δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δεν έχουν διαψευστεί κάνουν λόγο για συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα και Βασίλη Μουλόπουλου που πραγματοποιήθηκε χθες, με μοναδικό θέμα την εξεύρευση λύσης για τη διάσωση του συγκροτήματος.

Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα.

Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».

Ακολούθησε επιστολή του Β.Μουλόπουλου προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια, με κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη:

Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι’ αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.
Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος

Το σχέδιο 

Το βασικό σενάριο το οποίο συζητείται προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάληψη της οικονομικής και τεχνικής διαχείρισης του υπό εκκαθάριση ομίλου από τον Φώτη Μπόμπολα (σε έναν ιδιότυπο ρόλο εκκαθαριστή – διαχειριστή), την ανάθεση της δημοσιογραφικής ευθύνης στον Βασίλη Μουλόπουλο, «κούρεμα» δανείων και ευρύ πρόγραμμα μείωσης προσωπικού με εθελούσια έξοδο και εν συνεχεία, αν χρειαστεί, και με αναγκαστικές αποχωρήσεις.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here