Κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη για το ποδηλατικό διήμερο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας:

-Από ώρα 04:00 τα χαράματα  και μέχρι πέρατος του αγώνα, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση στις οδούς Νικολάου Γερμανού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, λεωφόρο Νίκης και στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

-Από ώρα 09:00 και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά στη λεωφόρο Νίκης και σταδιακά και στις υπόλοιπες οδούς της προηγούμενης παραγράφου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Επιπλέον εφιστάται η προσοχή των πεζών που θα κινούνται στο κέντρο της πόλης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μην εισέρχονται στο δρομολόγιο του ποδηλατικού αγώνα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here