ΚΕΕΡΦΑ: Χρυσαυγίτικη επίθεση μετά την αντιφασιστική συγκέντρωση

Τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής έστησε ενέδρα και προχώρησε σε επίθεση σε διαδηλωτές που είχαν πάρει μέρος σήμερα Δευτέρα στην αντιφασιστική διαδήλωση στη Κερατσίνι την ώρα που έφτασαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ Πειραιά.

Οπως αναφέρει, η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά ομάδας αντιφασιστών.

Η Αστυνομία έτρεξε να καλύψει την επίθεση με συλλήψεις των αντιφασιστών μέσα στον ΗΣΑΠ ενώ άφησε τους νεοναζί να διαφύγουν.

Υπάρχουν καταγγελίες των αντιφασιστών διαδηλωτών για συνεργασία ένστολου του Λιμενικού για την διευκόλυνση των νεοναζί καθώς μπήκαν και βγήκαν από το χώρο του Λιμανιού.

Η ΕΛΑΣ κινήθηκε με τρομακτική ταχύτητα για να συλλάβει τους αντιφασίστες ενώ μηχανές μετέφεραν τραυματίες της Χρυσής Αυγής, πού άραγε;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα;

Είναι φανερό ότι η κάλυψη της ΕΛΑΣ για την πραγματοποίηση της ρατσιστικής παρασύναξης αποθράσυνε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για να προχωρήσουν στην ενέδρα έξω από το Σταθμό του ΗΣΑΠ.

Είναι ώρα να σταματήσει η κάλυψη στην ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, να συνεχίσει η δίκη και να πάνε στη φυλακή μια για πάντα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here