Καταθέτει στη δίκη της Χρυσής Αυγής η μητέρα του Παύλου Φύσσα

Η μητέρα του 34χρονου μουσικού ξεκίνησε την κατάθεσή της ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά την κατάθεση του πατέρα του μουσικού, έφθασε η ώρα και για τη μητέρα του να καταθέσει στη δίκη. 

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα «ενός Ελεύθερου ανθρώπου» όπως έχει πει για τον γιο της, λέει πως δεν φοβάται ούτε τις βεβηλώσεις στο μνημείο του παιδιού της, ούτε απειλές, ούτε τίποτα και ότι ελπίζει πως θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για τη «σχεδιασμένη δολοφονία του Παύλου».

Η κ. Φύσσα σε δηλώσεις της τόνισε «δολοφόνοι του Παύλου είναι του 5,5-6%» αμέσως μετά την κατάθεση του συζύγου της κ. Παναγιώτη Φύσσα, αναφερόμενη στους ψηφοφόρους του κόμματος τους οποίους δεν έχει κρύψει πως θεωρεί συνενόχους για τη δολοφονία του γιου της.

Αμέσως μετά την κατάθεση της μητέρας του μουσικού θα καταθέσει στο δικαστήριο η αδελφή του, Ειρήνη Φύσσα.

Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πλην του Γιώργου Ρουπακιά κατηγορείται ο Ιωάννης Καζαντζόγλου, στέλεχος της Τοπικής Νίκαιας για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και επίσης οι: Ιωάννης ‘Αγγος , Αναστάσιος -Μάριος Αναδιώτης ,Γεώργιος Δήμου, Ελπιδοφόρος Καλαρίτης, Ιωάννης Βασίλειος Κομιανός,Κωνσταντίνος Κορκοβίλης, Αναστάσιος Μιχάλαρος, Γεώργιος Πατέλης γραμματέας της ΤΟ Νίκαιας, πυρηνάρχης της οργάνωσης,Σταύρος Σαντοριναίος, Γεώργιος Σκάλκος, Γέωργιος Σταμπέλος,Γεώργιος -Χρήστος Τσακανίκας ,Λέων Τσαλίκης , Αθανάσιος και Νικόλαος Τσόρβας και Αριστοτέλης Χρυσαφίτης , για απλή συνέργεια.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here