Καμμένος: Στυγνός δικτάτορας ο Ερντογάν

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Στυγνό δικτάτορα χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Mιλώντας στον Realfm 97,8, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ακραία στοιχεία αναπάντητα, όπως και τον Ερντογάν, ο οποίος έχει μετατραπεί σε έναν στυγνό δικτάτορα, αυτή τη στιγμή, να απειλεί το σπίτι μας. Όταν θα πάνε να απειλήσουν την πατρίδα μας θα ακούσουν την απάντηση και θα ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι στο όνομα της διπλωματίας να κάνουμε πίσω σε αυτά που αποτελούν εθνική κυριαρχία».

Αναφορικά με τις τουρκικές προκλήσεις  διαβεβαίωσε ότι «πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ, γιατί οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πολύ υψηλό ηθικό, επαγγελματισμό».

Ο κ.Καμμένος ανέφερε ότι γίνεται αναδιοργάνωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση.

«Οι προκλήσεις αυτή τη στιγμή είναι λεκτικές», σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρόσθεσε: «Οποιεσδήποτε κινήσεις γίνονται, με την έννοια της παραβίασης του εθνικού εναερίου χώρου μας και των υδάτων μας, αντιμετωπίζονται άμεσα».

«Το βράδυ, λοιπόν, μπορούνε οι Έλληνες να κοιμούνται ήσυχοι, γιατί κάποιοι ξαγρυπνούν. Αλλά οφείλουμε αυτό να τους το αναγνωρίσουμε», τόνισε ο κ.Καμμένος.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here