Καμμένος: Δεν φοβάμαι το Grexit. Ένα μόνο φοβάμαι: τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο

Στο βήμα πριν λίγα λεπτά βρέθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος ο  όποιος είπε μεταξύ άλλων: «22 χρόνια είναι η πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχω βρεθεi. Είμαι βέβαιος ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν κατά τη συνείδησή τους θα ακουγόταν αυτό το μεγάλο Όχι.Ντρέπομαι που είναι στα αγγλικά το κείμενο που κατατέθηκε στη Βουλή. Αλλά δεν το προσυπογράφω. Συμφωνία με διατάξεις αντίθετες με τους νόμους και τα πιστεύω μας. Kαλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις. Καλούμαστε να ψηφίσουμε διατάξεις που αλλιώς συμφωνήθηκαν και αλλιώς έρχονται.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι δεν φοβάται το Grexit, αλλά μόνο τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο για αυτό και όπως είπε θα ψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία με τους Θεσμούς.

Κατά την ομιλία του ο κ. Καμμένος είπε ακόμη πως το κοινό νόμισμα έγινε «ρόπαλο» που χρησιμοποιούν οι δανειστές κατά της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι το σχέδιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ», δεν θα περάσει.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here