Και ο Άδωνις υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ( Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω Τwitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέτω τον εαυτό μου και την πορεία μου στην πολιτική στην κρίση των στελεχών, των ψηφοφόρων και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Προφανώς η υποψηφιότητα Γεωργιάδη ήρθε μετά από συνεννόηση με τον έτερον προερχόμενο εκ του ΛΑΟΣ, Μ Βορίδη, ο οποίος σκέφτονταν επίσης να διεκδικήσει την ηγεσία. Ο Αδωνι Γεωργιάδης είχε συντάξει μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να είναι κανείς υπερήφανος ως δεξιός. Ενας από αυτούς μιλούσε για απόκρουση των λαθρομεταναστών!

Αυτή τη στιγμή οι επίσημες υποψηφιότητες στη ΝΔ είνα ήδη τρείς: Κ. Μητσοτάκης, Απ΄. Τζιτζικώστας και Αδωνι Γεωργιάδης.

Υποβαθμίζει το κώλυμα εκλογιμότητάς του στη Βουλή ο Απ. Τζιτζικώστας

Η Νέα Δημοκρατία έχασε την πολιτική μάχη κυρίως στην κοινωνία και λιγότερο στο Κοινοβούλιο, ανέφερε νωρίτερα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, σε νέα του ανάρτητη στο Facebook, με την οποία απαντά σε φωνές εντός της Ν.Δ. που τάσσονται κατά της υποψηφιότητάς του, με το αιτιολογικό ότι δεν γίνεται ο πρόεδρος της Ν.Δ. να μην είναι βουλευτής του κόμματος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας δεν έχει δικαίωμα να εκλεγεί βουλευτής έως το 2019 διότι εξελέγη περιφερειάρχης το 2014.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here