Κάθειρξη 1.503 ετών σε πατέρα για τον βιασμό της κόρης του

Σε κάθειρξη 1.503 ετών -στη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ-  καταδικάστηκε 41χρονος άνδρας για τον βασανισμό και τον βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος αν και είχε την ευκαιρία να δηλώσει μεταμέλεια και να δικαστεί σε μόλις 13 χρόνια, δεν μετάνιωσε για τις αποτρόπαιες πράξεις του γι αυτό και το δικαστήριο έκρινε ότι «αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την κοινωνία».

Το κορίτσι, που σήμερα είναι 23 ετών, βιαζόταν δυο-τρεις φορές την εβδομάδα από τον Μάιο του 2009 μέχρι τον Μάιο του 2013, οπότε κατάφερε να διαφύγει.

Το παιδί που τότε ήταν 16 χρονών είχε κακοποιηθεί από έναν οικογενειακό φίλο, με τον πατέρα της στη συνέχεια όχι μόνο να μην την προστατεύει αλλά να την κάνει «ιδιοκτησία» του, προκειμένου να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του.

«Όταν ο πατέρας μου με κακοποιούσε, ήμουν νέα, δεν είχα δύναμη, δεν είχα φωνή. Δεν μπορούσα να αμυνθώ» είπε το θύμα καταθέτοντας ενώπιον του δικαστή που αποφάσισε την ποινή, καταθέτοντας επίσης πως την έκανε να νιώθει ότι είναι δικό της λάθος ο βιασμός και τα βασανιστήρια που δεχόταν.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here