Καβγάς για την Ολυμπία Οδό και απύθμενο θράσος από ΝΔ

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Με σκληρό τρόπο αντέδρασε η κυβέρνηση στις αιτιάσεις της ΝΔ για τα έργα στην Ολυμπία Οδό. Κύκλοι της κυβέρνησης εγκαλούν την αξιωματική αντιπολίτευση για «πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού», τονίζοντας ότι ήταν η κυβερνηση της ΝΔ που προκάλεσε καθυστερήσεις στην κατασκευή και εκτίναξε το κόστος του έργου, το οποίο τώρα επιταχύνει και ξεμπλοκάρι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κύκλοι της κυβέρνησης σημείωναν:

«Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε να  υπάρξουν αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και εκτίναξη του κόστους των έργων προς βλάβη του δημοσίου, αφού το βάλτωμα των έργων δημιούργησε για χρόνια ανυπόφορες καταστάσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και αφού ο κύριος Σαμαράς επισφράγισε στην εξαπάτηση με εγκαίνια-οπερέτα, μεταφερόμενους εργαζόμενους και μηχανήματα,  σήμερα, η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει το θράσος να υβρίζει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ξεμπλοκάρει, επιταχύνει, και παραδίδει επιτέλους στους πολίτες υποδομές-κλειδιά για την περιφερειακή και εθνική ανάπτυξη.

Η πλειοδοσία χυδαιότητας, ψεύδους και γκεμπελισμού πριν από κάθε παράδοση σημαντικού έργου μπορεί να αποτελεί αναγκαίο όρο για μια θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ αλλά δεν αφορά τους πολίτες.

Αυτοί βλέπουν πλέον καθημερινά τα ενεργά εργοτάξια, την πρόοδο και την αναβάθμιση των υποδομών της χώρας και των περιφερειών της.».

Από τη πλευρά της η ΝΔ υποστηρίζει ότι: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας έκοψε μία ακόμη κορδέλα ενός έργου που ξεκίνησε επί Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και συνεχίστηκε επί Κυβέρνησης Α. Σαμαρά. Τότε, βέβαια, κατήγγειλε το έργο και αντιδρούσε πρωτοστατώντας στο “Δεν πληρώνω” στα διόδια. Όσες μεταλλάξεις κι αν κάνει, ένα ήταν και παραμένει ο κ. Τσίπρας: αναξιόπιστος».

Απολύτως ειρωνικό ήταν το σχόλιο του υπουργού ΠΟΜΕΔΙ Χρ. Σπίρτζη: 

Παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά ολοκλήρωσε τα έργα των αυτοκινητοδρόμων, προώθησε και ολοκλήρωσε τις απαλλοτριώσεις, τις αρχαιολογικές εργασίες, το μετρό Θεσσαλονίκης και μας παρέδωσε μια σύγχρονη Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορδέλα και να εγκαινιάσουμε τα έργα που μας παρέδωσε έτοιμα…..

Σήμερα την πρώτη ημέρα μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δανειστήκαμε δέκα ευρώ από τα 246 εκατομμύρια ευρώ και αγοράσαμε άσπρη κορδέλα. Οπότε και εγκαινιάσαμε τα έργα…

Η αλήθεια να λέγεται!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here