Καβγάς Βαρουφάκη-Χατζηνικολάου για τον τίτλο μιας συνέντευξης

Αγριος καβγάς  στο Twitter ξέσπασε μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του εκδότη της Real News Νίκου Χατζηνικολάου για τον τίτλο  της εφημερίδας σε δηλώσεις του πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο τίτλος που ενόχλησε τον πρώην υπουργό είναι :«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί», φράση που αποδίδεται σ΄εκείνον.

Ο κ. Βαρουφάκης «υποδέχτηκε» το δημοσείυμα με το εξής σχόλιο στο Twitter: «Ο τίτλος ‘Βαρουφάκης: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση’ είναι η προβοκάτσια της Κυριακής. Ανυπομονώ να δω την προβοκάτσια της… Δευτέρας».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: «Τις δηλώσεις του Βαρουφάκη στη Realnews πήρε ο Βασίλης Σκουρής, ένας απο τους πιο έντιμους δημοσιογράφους. Δεν εχει διαψευστεί ποτέ! Ποτέ!!».

Και ο Γιάνης Βαρουφάκης ανταπάντησε: «Ο Βασίλης Σκουρής είναι πράγματι έντιμος δημοσιογράφος. Όπως και ο τίτλος που επέλεξε. Που ΔΕΝ ήταν αυτός που βάλατε!».

Το σημείο του δημοσιεύματος που αμφισβητεί ο κ. Βαρουφάκης είναι το εξής: «Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να παραιτηθεί. Είχαμε συμφωνήσει όλοι μαζί ότι εκείνο που επιδιώκουμε είναι μια συμφωνία με τους εταίρους οικονομικά διαχειρίσιμη και πολιτικά έντιμη. Και ότι αν δεν τα καταφέρουμε, θα παραδώσουμε τα κλειδιά στο μνημονιακό μπλοκ που γνωρίζει πολύ καλά να εφαρμόζει μνημόνια».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here