Κάμερον: Το λάθος είναι δικό μου – την παραίτησή του ζητούν Βρετανοί

Παραδέχτηκε  ότι θα «έπρεπε να είχε διαχειριστεί καλύτερα την υπόθεση των «Panama Papers» δηλώνοντας ότι «το λάθος είναι δικό του», ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ,δύο ημέρες μετά την ομολογία του ότι τελικά είχε μετοχές της υπεράκτιας εταιρίας του πατέρα του.
«Λοιπόν, δεν ήταν μια σπουδαία εβδομάδα αυτή. Ξέρω ότι θα έπρεπε να είχα διαχειριστεί καλύτερα αυτήν την υπόθεση, μην κατηγορείτε τους συμβούλους μου, το λάθος είναι δικό μου, πήρα το μάθημά μου», δήλωσε ο πρωθυπουργός της μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια του εαρινού συνεδρίου του Συντηρητικού Κόμματος στο Λονδίνο.

Μετά τις αποκαλύψεις των Panama Papers την περασμένη Κυριακή, χρειάστηκε να εκδοθούν τέσσερις ανακοινώσεις με μπερδεμένες διατυπώσεις από τις υπηρεσίες του πρωθυπουργού πριν ο ίδιος αποφασίσει τελικά να παραδεχθεί το βράδυ της Πέμπτης ότι είχε μετοχές σε αυτή την εταιρία που εδρεύει στις Μπαχάμες.

Είπε επίσης ότι προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα «προσεχώς» τις φορολογικές του δηλώσεις των τελευταίων ετών. Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν  στη Ντάουνινγκ Στριτ ζητώντας την παραίτησή του.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here