ΙΧ «επιτέθηκε» από λάθος του 80χρονου οδηγού του σε λουόμενους

Ενα  SUV αυτοκίνητο όρμησε εναντίον λουομένων κατά λάθος όταν ο 80χρονος οδηγός του νόμισε ότι έβαλε όπισθεν -αλλά δεν έβαλε. Το ΙΧ  όρμησε στην μικρή κατηφόρα που το χώριζε απο την παραλία, καβάλησε ένα χαμηλό πεζούλι,  βρέθηκε στην πλαζ και πήρε σβάρνα ομπρέλες και πετσέτες -μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία πάγωσε στη θέση της βλέποντας το ΙΧ να περνάει ξυστά από  δίπλα της με φόρα και να σταματάει λίγο πιο πέρα,  μέσα στη θάλασσα

Ολα αυτά συνέβησαν στις 12.00 σήμερα το μεσημέρι στην παραλία Αναύρου, στη Μαγνησία

Το αυτοκίνητα (σειρά M της Mercedes) ήταν σταθμευμένο κοντά στην παραλία και ο ηλικιωμένος οδηγός μάλλον έκανε λάθος χειρισμό και μετά τα έχασε.

Στη διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν κι άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκινητο.

Σοκ έπαθε και ο οδηγός του.

«Γλιτώσαμε από θαύμα , είχαμε Άγιο», έλεγαν οι  λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

Άλλοι έλεγαν ότι το ΙΧ διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here