Ιστιοπλoΐα: Τέταρτοι Μιτάκης, Μαντής-Καγιαλής, 20οι οι Μπεκατώρου-Πατενιώτης

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στην 4η ιστιοδρομία σκαφών τύπου Finn ήταν ο Γιάννης Μιτάκης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος μετά την 3η θέση στην προηγούμενη ιστιοδρομία, αυτή την φορά ήταν 2ος, με αποτέλεσμα να ανέβει 6 θέσεις και να περάσει στην 4η της γενικής κατάταξης με 41 βαθμούς ποινής (12ος, 24ος, 3ος και 2ος).

Στην κορυφή της γενικής κατάταξης με 23 β.π. (1ος στην 4η ιστιοδρομία) πέρασε ο Βρετανός, Τζιλ Σκοτ (23β.π.), με δεύτερο το Σλοβένο, Βασίλι Σμπόγκαρ (21β.π.) και τρίτο τον Τούρκο, Αλικάν Καϊνάρ με 31 βαθμούς ποινής.

Στην 20ή θέση Μπεκατώρου – Πατενιώτης

Δεν ξεκίνησε καλά το ελληνικό πλήρωμα στην κλάση Nacra 17. Οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης με 20 βαθμούς πήραν την 20ή θέση στην πρώτη ιστιοδρομία. Προηγείται το ελβετικό πλήρωμα με τους Ματίας Μπούχλερ/Ναταλί Μπρούγκερ με 1 βαθμό.

470 ανδρών: Στην 4η θέση οι Μαντής-Καγιαλής

Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών φέρνει το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πήραν την 3η θέση στην 2η ιστιοδρομία και μετά την 9η που έλαβαν στην 1η βρίσκονται 4οι στη γενική με 12 βαθμούς ποινής, όσους και το πλήρωμα της Νέας Ζηλανδίας (Σνόου-Χάνσεν/Γουίλκοξ) που κατέχουν προς το παρόν την 3η θέση.

Με 3 βαθμούς ποινής οι Κροάτες, Μάρενιτς και Φαντέλα βρίσκονται στην κορυφή κι ακολουθούν οι Ράιαν/Μπλέτσερ (Αυστραλία) με 9 βαθμούς ποινής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here