Θ. Δρίτσας: Η πώληση του λιμανιού στον Πειραιά είναι λάθος

Η πώληση του λιμανιού στον Πειραιά είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνει, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά.

Όπως υποστήριξε, το λιμάνι του Πειραιά δεν είναι απλώς λιμάνι, είναι λιμάνι – πόλη και αφορά το μέλλον του Πειραιά στην ολότητά του.

Όσον αφορά τη σύμβαση παραχώρησης του δημοσίου προς τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, ο κ. Δρίτσας τόνισε ότι η παλιά δεν μπορεί να έχει εφαρμογή. Επομένως, συμπλήρωσε, προετοιμάζεται μια νέα που θα πρέπει να επικυρωθεί.

Ο αναπληρωτής υπουργός, αναφερόμενος στην επέκταση του Τραμ στον Πειραιά, υπερθεμάτισε ότι «ήμουν πάντα υπέρ ενός Τραμ διαφορετικού από αυτό που εξελίσσεται, αλλά γενικώς με τα μέσα σταθερής τροχιάς παραμένω ένθερμος υποστηρικτής».

«Νομίζω, ότι με ένα ανεξήγητο αυθαίρετο τρόπο πήραν πίσω από την πόλη του Πειραιά την υπογείωση των γραμμών του ΗΣΑΠ» τόνισε εν συνεχεία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τον κ. Δρίτσα για τη θετική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, παρά τις όποιες διαφωνίες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here