Θυροκόλλησαν στα γραφεία ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ εντολή ΕΛΑΣ για απαγόρευση συγκεντρώσεων

Την απόφαση για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης Ομπάμα, θυροκόλλησε η αστυνομία έξω από τα γραφεία του ΝΑΡ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων πολιτικών οργανώσεων.  

Το ΝΑΡ (οργάνωση που συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ), καταγγέλει την «κατάπτυστη η στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καθώς πέραν του ότι «απαγορεύει την αυριανή διαδήλωση ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα», «θυροκολεί την απαγόρευση στα γραφεία του ΝΑΡ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων οργανώσεων».

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και την ανυπότακτη νεολαία να διαδηλώσουν μαζικά και άφοβα, οργανωμένα και αποφασιστικά, την Τρίτη και την Πέμπτη».

Όπως ακόμη τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΝΑΡ από το πρωί: «Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να μην θέσει κανένα εμπόδιο, καμία απαγόρευση στο δικαίωμα του λαού να διαδηλώνει ελεύθερα στην ίδια του τη χώρα. Να μην στήσει τα ΜΑΤ και τα χημικά, τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς, απέναντι στο μαζικό κίνημα λαού και νεολαίας, που διεκδικεί το Ψωμί – Δουλειά – Ειρήνη – Ελευθερία της εποχής μας. Η καταδίκη όσων απλώσουν χέρι πάνω στον αγωνιζόμενο λαό θα είναι ανεξίτηλη».

Δείτε εικόνες:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here