Θεοχαρόπουλος: Δεν έχει κλείσει η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ)

«Όχι, δεν έχει κλείσει» η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.

«Πρώτα πρώτα δεν έχουν προκηρυχτεί οι εκλογές. Θα προκηρυχτούν οι εκλογές οπότε μπαίνουμε μετά σε μια τέτοια διαδικασία. Είναι αλήθεια πως είμαστε σε συζητήσεις με στόχο να συμβάλλουμε αποφασιστικά, να είμαστε καταλύτες στη δημιουργία ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου στον χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Με την ύπαρξη πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας των χώρων, συμπαρατάξεις και όχι προσχωρήσεις ή διευρύνσεις.

Στόχος είναι να μπορέσει να δημιουργηθεί μία μεγάλη συμπαράταξη κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων. Τώρα απαιτείται η συσπείρωση όλων αυτών των δυνάμεων. Εμείς θέλουμε αυτή η συμπαράταξη να είναι όσο το δυνατόν πιο ευρεία.Η ανασυγκρότηση της δεξιάς είναι μέλημα της δεξιάς. Η δική μας ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here