Θεοδωράκης: Αν δεν εφαρμοστεί το τρίτο μνημόνιο θα έχουμε και τέταρτο

ΦΩΤΟ: INTIME ( Γ. ΣΙΑΜΙΔΗΣ)

Την πεποίθηση ότι το μνημόνιο θα πρέπει να εφαρμοστεί, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει και τέταρτο διατύπωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αποκλείοντας νέες εκλογές, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη:

«Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί, αν δεν εφαρμοστεί θα έχουμε και τέταρτο μνημόνιο. Θα πρέπει να υπάρξει μια ομάδα, όχι τεχνοκρατική, αλλά με ειδικές γνώσεις, ομάδα με επαΐοντες, που θα πρέπει να καταγράψει κάποιες αδικίες για να μπορέσουμε όλοι μαζί να τις διορθώσουμε. Έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μας θα πρέπει να τηρήσουμε την υπογραφή μας και να διορθώσουμε το μνημόνιο στα μη αποδεκτά ζητήματα.»

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε, επίσης, ότι χρειάζεται και άλλος παίκτης στο τραπέζι, ενώ σχετικά με τις πολιτικές συμμαχίες δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχουν σύμμαχοί του και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και μέσα στη ΝΔ, αρκεί αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

Τέλος, χαρακτήρισε «τρελό» όποιον σκέπτεται νέες εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για μπαλκόνια και αφίσες».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here